Winter wandelen door historisch Huizen

Zaterdag 14 januari start de eerste maandelijkse wandeling van 2017 door het historische gedeelte van Huizen. Startpunt is het Huizer Museum aan de Achterbaan 82 in Huizen.

Aanvang 14.00 uur. Kosten € 4,00 per persoon.

De wandelaar zal versteld staan van zoveel moois dat meestal niet opvalt omdat men met auto of fiets altijd te snel voorbij bijzonderheden rijdt. Een greep uit de bezienswaardigheden: een trapgevel boerderij, de oudste boerderijen van Huizen, authentieke visserswoningen, een voormalige bakkerij uit 1830, een plaggendijk, een oorspronkelijke boerderijtuin en nog veel meer. De gids weet leuke en minder leuke dorpsverhalen te vertellen en wijst u op veel mooie details. Aan het einde van de wandeling biedt het museum de mogelijkheid nog even na te genieten met een kopje koffie of thee. Is er nog tijd over koop dan nog een kaartje voor het museum en bekijk o.a. de tentoonstelling TheePotterij.

Rondleidingen in het museum of door het Oude Dorp zijn uiteraard op aanvraag mogelijk. Op zoek naar een origineel cadeautje, loop dan het museum eens binnen.

Huizer Museum
Achterbaan 82
1271 TZ HUIZEN
tel: 035-525 92 23
info@huizermuseum.nl
www.huizermuseum.nl

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 13.30 – 17.00 uur