Wijnroute door het Hart van Huizen

Vrijdag 28 oktober vindt weer de populaire jaarlijkse wijnproeverij van ’t Hart van Huizen plaats. Bij maar liefst 40 winkels kunnen bezoekers tijdens de koopavond genieten van heerlijke wijnen en gezellige livemuziek. Winkelen was nog nooit zo leuk!

De jaarlijkse wijnproeverij is inmiddels een bekend evenement en trekt vele bezoekers vanuit Huizen en omgeving. Om deel te nemen aan de wijnproeverij hoeft men slechts het speciale toegangsglas (à €12,95) te bestellen via www.hartvanhuizen.nl. Met dit speciaal gegraveerde glas kan men bij zo'n 40 verschillende winkels langs de wijnroute de heerlijkste wijnen proeven. Echter, het aantal beschikbare toegangsglazen is beperkt, dus bestel je glas op tijd als je dit evenement niet wilt missen!

Livemuziek
De wijnproeverij start om 18.00 uur en gaat door tot 21.00 uur. En voor wie nog gezellig met de voetjes van de vloer wil gaan, kan op het Oude Raadhuisplein genieten van de Pumpin Piano’s. Zij spelen live de bekendste hits op hun swingende piano’s en zijn dol op verzoeknummers. En wie dan nog steeds niet naar huis wil gaan, kan terecht bij de gezellige afterparty bij Eethuys Õ Donder en Het Wapen van Huizen.

Voor meer informatie en het bestellen van een toegangsglas: www.hartvanhuizen.nl