Wijnproeverij Huizen 2015

Op 30 oktober is het weer zover: buiten bij maar liefst 38 winkels kunnen bezoekers aan het Hart van Huizen tijdens de koopavond genieten van de mooiste wijnen en gezellige live muziek.

De wijnproeverij is inmiddels een terugkerend evenement in het centrum, dat jaarlijks honderden bezoekers trekt. Glazen zijn te koop bij Dima, Joh. van der Hulst, Kees Kromhout, Siersma Wijnadvies en Gall&Gall. Het prachtige glas “Van Goede Huizen” is speciaal gegraveerd en kost € 12,50. Dit glas geeft toegang om bij alle deelnemende winkels wijnen te proeven. Wie de wijnproeverij niet wil missen, zorgt er dus voor tijdig een van de 500 glazen te bemachtigen.

Live muziek
De wijnproeverij start om 18.00 uur en gaat door tot 21.00 uur. De hele avond is er op het plein livemuziek door smartlappenkoor Vergeet je verdriet en zangeres Asy Bright.

Actie
Aan de wijnproeverij is een actie gekoppeld. Wie tijdens de avond zes verschillende winkels bezoekt, maakt kans op een fraaie goodybag met producten uit ’t Hart van Huizen. Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar in de winkels. Op 31 oktober worden vijf goodiebags uitgereikt. Ook is er via facebook voor nieuwe likers een fraaie verrassing te winnen.

Deelnemers
Anne Marie Womenswear, Bang en Olufsen Rozenstraten, Beau Geste, Bunschoten Herenmode, CaféNoir, Corduroy, DA Beauté Louisa, De Boedelwagen, De Echo Chr. Boekhandel, De Fietsenwinkel Huizen, De Lange Menstore, Dima, Gall&Gall, Haar!salon, Han Landman Schoenenmode, HemelsBy, Insolar, Johan van der Hulst, Just a Joke, Kaasdiscount Marcel Klein, Kees Kromhout, Le Salonard, Lintri Mode, Loft HUIZ, Loom&Lace, ModeHuiz by Betty’s, Nouschi, Olsthoorn Banketbakkerij, Scharrelslager Michiel Welling, Schipper Woninginrichting, Second LifeStyle, Siersma Wijnadvies, SNSbank, Specsavers, ’t Haagje, Van den Tol Optiek, Van Trigt Makelaars. Afterparty bij Eethuis O Donder.

Bron: 6FM