Rock and Roll in Winkelcentrum Oostermeent

Huizen - Zaterdag 1 juli zal het winkelcentrum bol staan van Rock & Roll. Weet u het nog? Hotdogs, Pettycoats, Amerikaanse auto’s, Hamburgers, suikerspinnen, dansende mensen, heerlijke muziek.

Het is er allemaal op de Oostermeent! Tijdens de optredens van de band The Crazy Cadillac’s zal Dance Point uit Huizen ook haar R&R dans kunsten vertonen, schroom niet, als u mee wilt dansen dan bent u natuurlijk van harte welkom! The Crazy Cadillac’s is een 50-er jaren Rock and Roll band, waar zij spelen is het altijd een feest!

Dance-Point is bij de meeste mensen bekend als de dansschool voor jong en oud. Alle dans-stijlen kunt u hier leren, Latino, Ballroom, Chachacha, noem het maar op. Ook staat ID- DJ entertainment uit Nijkerk op het plein die vanuit een Amerikaanse slee zijn muziek laat horen. Een prachtig gezicht en geluid, uiteraard alleen maar Rock & Roll.

Keurslager Peter de Jong staat u op te wachten met hamburgers, rechtstreeks van de grill! Voor de kleintjes onder ons en degene die er niet van af kunnen blijven hebben we suikerspinnen en popcorn! Maar ook staat er voor hun een mooi springkussen klaar.

Als klap op de vuurpijl zullen er ongeveer 20 echte oude Amerikaanse auto’s tentoon worden gesteld. Auto’s uit de echte Rock & Roll tijd! Mede dankzij de hulp van Cees Aalders van de stichting Oldtimers! Kom gezellig langs, de terrassen zijn geopend en er is veel te zien en te doen!