Open dagen Wolfskamer Wintersport

De zomer is nog niet ten einde en toch denken ze in Huizen alweer aan skiën en snowboarden. 

Komend weekend vinden namelijk de open dagen bij Wolfskamer Wintersport plaats. De traditionele opening van het seizoen zal ook dit jaar weer groots van opzet zijn. Proeflessen skiën en snowboarden, buckelen, aangepast skiën, freestylen en après skiën, het kan allemaal in het grootste skigebied van Nederland.

Wolfskamer Wintersport heeft de ambitie om iedereen het hele jaar door wintersport te laten beleven in eigen land. Van jong tot oud en van beginner tot crack. Op zaterdag 2 september en zondag 3 september worden er van 10.00 tot 17.00 uur voor 10 Euro proeflessen skiën en snowboarden aangeboden op elk niveau, zowel voor kinderen vanaf 4 jaar als voor volwassenen. Daarbij is er de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een van de vele cursussen die de Wolfskamer Skischool vanaf 9 september aan haar ruim 3.000 leden aanbiedt.

Steeds meer ervaren wintersporters en freestylers vinden het leuk om deze sport in eigen land te beleven en daarom omvatten de Gooische Alpen een heus funpark en een buckelpiste. Deze laatste is compleet vernieuwd en omvat nu maar liefst 3 sporen, waarbij het moeilijkste spoor zelfs voor de vergevorderde een uitdaging is. Leden kunnen de piste gratis uitproberen en niet-leden betalen tijdens de open dagen slechts 10 Euro, inclusief materiaal.

Er is komende weekend dus genoeg te beleven in de Gooische Alpen! www.wolfskamer.nl 

Skiclub Wolfskamer
IJsselmeerstraat 5
1271 Huizen