Nog plaatsen beschikbaar voor Maatschappelijk Diner Huizen

Ruim negentig deelnemers hebben zich aangemeld voor het Maatschappelijk Diner, dat op maandag 30 januari in Hampshire Hotel Newport in Huizen gehouden wordt. Daarmee is de maatschappelijke invulling zo goed als rond. Voor bedrijven zijn nog 10 plekken beschikbaar. Het Diner wordt voor de negende maal georganiseerd.

Hier zie je de 'harde kern' achter het Maatschappelijk Diner, zojuist een uurtje bij elkaar in ons kantoor om spijkers met koppen te slaan. En dat lukt heel goed! V.l.n.r. Karin (Wijs&Anders), Regina (VC-Betrokken&Ondernemen), Barbara (Koetze BV), Gerda (Juffrouw Jannie), Charlotte (Vrijwilligerscentrale Huizen) en Jan (JVGPRO).

Het MatchDiner biedt bedrijven, ondernemers, scholen, (sport)verenigingen, serviceclubs, maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties en gemeente een platform om elkaar te ontmoeten, te netwerken en afspraken te maken over samenwerking.

Dat gebeurt met behulp van enthousiaste tafelvoorzitters, waaronder de leden van het Huizer College van B&W, en met Maartje van Weegen als presentator.

Bedrijven en Maatschappelijke Organisaties kunnen zich nog aanmelden voor het Diner. Dat kan door een e-mail te sturen aan betrokkenondernemen@vchuizen.nl.