Nieuwe winkel Broekhuizen Schoenen volledig duurzaam verlicht

Huizen - Schoenenwinkel Broekhuizen is begin september verhuisd naar een nieuwer, groter pand dat vervolgens volledig is voorzien van duurzame verlichting. 

Met deze duurzame investering geeft Broekhuizen het goede voorbeeld: het energieverbruik, en dus ook de uitstoot van CO2 en zwavel, wordt met maar liefst 75%  teruggedrongen.

Broekhuizen Schoenen groeide in het oude pand uit zijn jas en ging daarom op zoek naar een locatie met meer vierkante meters. Die werd uiteindelijk ook in winkelcentrum Oostermeent gevonden. Een grote verbouwing volgde, waarbij alle oude verlichting is weggehaald. De verlichting verbruikte niet alleen veel energie, maar zorgde door de afgifte van hitte met name in de zomer voor een ietwat onaangenaam klimaat.

Optimaal verlicht
In de nieuwe vestiging hangen nu zo’n 100 Saled LED Spots en een aantal andere moderne LED lampen, die de fraaie collectie van Broekhuizen Schoenen optimaal verlichten. Leverancier Saled is in de gemeente Huizen geen onbekende: de specialist in LED verlichting kwam aan het begin van de zomer uitgebreid in het nieuws toen Huizen als eerste gemeente in Nederland alle straatverlichting had voorzien van LED – een duurzame primeur.

Broekhuizen Schoenen
Oostermeent Oost 13
1274 SJ Huizen