Marc Lommert signeert bij Bruna Huizen

Zaterdag 3 december brengt auteur Marc Lommert een bezoek aan de Bruna in Huizen om het eerste deel van zijn fantasyreeks Drie Werelden te signeren.

De Eerste Wereld is het begin van een episch fantasyverhaal in de sfeer van Lord of the Rings. Hoewel Marc Lommert zijn eigen schoenen het best past, wordt hij in recensies veelvuldig met zijn idool J.R.R. Tolkien vergeleken. Zijn reeks wordt zowel door beginnende fantasylezers als door ervaren liefhebbers van het genre geprezen om de originaliteit.

Zo wordt het verhaal van Lommert ‘verfrissend origineel’ genoemd en is het ‘te spannend om weg te leggen’. Dat De Eerste Wereld inderdaad de moeite waard is blijkt uit de overwegend lovende lezersbeoordelingen. “Het enthousiasme van lezers: dat is uiteindelijk waar je het voor doet,” aldus Lommert.

Na in december 2014 zijn verhaal in eigen beheer uitgegeven te hebben, pakt in 2016 uitgeverij Godijn het stokje over. Na een grootse lancering in de Verkadefabriek in Den Bosch bezoekt Lommert de Nederlandse boekwinkels met als doel lezers te ontmoeten, hun vragen te beantwoorden en zijn boeken te signeren.

De signeersessie op zaterdag 3 december begint rond 14:00. Kijk voor meer informatie over De Eerste Wereld op www.driewerelden.nl

Gerelateerde berichten
03-12-2016: Marc Lommert bij Radio 6FM