Koen Gubbels signeert bij de Bruna in Huizen

Schrijver Koen Gubbels komt vrijdag 23 december tussen 14.00 – 16.00 uur naar de Bruna in de Kerkstraat in Huizen.

Vanaf 14:00 uur signeert hij zijn boek 'Niks'. Niks van Huizer Koen Gubbels is een verontrustende thriller over een man in een midlifecrisis en de sinistere wereld van de orgaanhandel.

Na zijn scheiding raakt Nik aan lager wal. In korte tijd lijkt hij alles te verliezen; zijn vrouw, zijn huis en zijn bedrijf. Ook verbreekt zijn zoon alle contact. In een balorige impuls gaat hij in op een e-mailscam en komt in contact met een Chinese zakenman. Hopend op een nieuwe start reist Nik af naar China, waar hij terechtkomt in een duister spel van misleiding en persoonlijke afrekeningen. Hiermee begint een avontuur waarbij hij hulp krijgt uit onverwachte hoek.

Koen Gubbels’ filmische stijl maakt Niks onneerlegbaar. De zinderende spanning wordt afgewisseld met humor en momenten van verstilling. Niks is het adembenemende verhaal over een man die alles kwijtraakt maar daardoor zichzelf terugvindt.

Radio 6FM
Onlangs was Koen Gubbels te gast bij 6FM Zaterdag. U kunt het interview met hem beluisteren door te klikken op onderstaande link. Geluidsfragment: Koen Gubbels