Kerst in de Gooische Alpen

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht vindt op zondag 13 december de open dag bij Wolfskamer Wintersport in Huizen plaats. Nog even oefenen voordat je naar de sneeuw gaat? Inschrijven voor een last minute cursus, een opfriscursus of een kerstabonnement? Kom ervaren wat je allemaal kunt op de pistes in de Gooische Alpen, die geheel in kerstsfeer zullen zijn gehuld.

Open dag op 13 december

De open dag is van 10.00 tot 17.00 uur en gedurende deze dag worden er voor 10 Euro proeflessen skiën en snowboarden aangeboden op elk niveau, zowel voor kinderen vanaf 4 jaar als voor volwassenen. Daarbij is er de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een van de vele cursussen die de Wolfskamer Skischool aan haar ruim 3.000 leden aanbiedt. Aan het eind van deze dag vindt in het funpark de Battle of the Slopes plaats, een zeer spectaculaire wedstrijd voor freestyle boarders en skiërs.

Wedstrijden op 12 december

De dag ervoor, zaterdag 12 december, zal het ook een drukte van jewelste zijn. Op die dag vindt namelijk de grootste skiwedstrijd van Nederland plaats, de Wolfskamer Triple. Meer dan 200 wedstrijdskiërs uit heel Nederland zullen dan 3 wedstrijden skiën: een slalom, een reuzenslalom en een parallel slalom. Ook vindt op deze dag de Bambi Cup slalomwedstrijd plaats voor kinderen die skiles hebben bij de Wolfskamer Skischool en zullen de G-skiërs strijden om de felbegeerde Kerst Cup.

Kerstskiën in eigen land

Voor iedereen die tijdens de kerstvakantie lekker in eigen land wil skiën biedt Wolfskamer Wintersport een speciaal kerstabonnement aan. Voor slechts 30 Euro kan er van 14 tot en met 30 december onbeperkt vrij worden geskied. Daarbij kunnen mensen in deze periode een last minute cursus of een opfriscursus boeken. Ook is het mogelijk om op een speciaal aangelegde tubingbaan in een band de berg af te dalen.

Kortom, het wordt een gezellige en drukke decembermaand in de Gooische Alpen.

Meer info: www.wolfskamer.nl