Havenfestival Huizen 2017

Huizen | Havenfestival - Op zaterdag 16 september 2017 is het weer zo ver. In de oude haven van Huizen wordt het 4e Havenfestival Huizen gehouden.

Het Havenfestival Huizen wat voor de 4e onder deze naam georganiseerd wordt, is een bruisend festijn voor jong en oud. Vanaf 10.00 uur vinden er tal van activiteiten plaats in de Oude Haven van Huizen en het Nautisch Kwartier onder het thema “Veiligheid op en in het water”.

Naast de altijd gezellige en groots opgezette havenbraderie zijn er heel veel oude botters en andere historische schepen te bewonderen. Wat te denken van de vele sleepboten, de marine, reddingsboten, de tientallen botters waarmee tripjes gemaakt worden, de kinderspelen,  een kunstmarkt, Shantykoren, en oude ambachten en klederdrachten.

Ook is dit jaar het terrein van waternet geopend.  Een unieke gelegenheid voor de bezoeker om te ontdekken hoe ons rioolwater wordt gezuiverd. Voorts zijn er meerdere podia waar verschillende optredens zijn georganiseerd.

Tenslotte zijn er voor de kleine maar ook wat grotere kinderen een heleboel “doe” spelletjes op en rondom het water.  Zo is er een klimmuur en kleine zeilbootjes waarmee men zelf mag varen!  Kortom een afwisselend programma voor jong en oud. En de vele gezellige horeca gelegenheden zorgen er voor dat ook de inwendige mens niet wordt vergeten!

Het Havenfestival wordt georganiseerd door een groot enthousiast team van vrijwilligers. Een fantastisch feest rond het Nautisch Kwartier en de Oude Haven. Het havenfestival is voor jong & oud en gratis toegankelijk.

Info & Route

Het havenfestival is goed te bereiken met de fiets, auto, of het openbaar vervoer.

MET DE AUTO

Haven van Huizen

Havenstraat 77

1271 AD Huizen

MET HET OPENBAAR VERVOER

Plan uw reis via 9292.nl

www.havenfestivalhuizen.nl