Fotocursus ‘fotografie stijlen’ in Huizen

Huizen - Gepassioneerd fotografe, Liset van den Hoek, geeft een cursus ‘fotografie stijlen’ van 6 lessen, voor de hobby-fotograaf.

Ga mee op ontdekkingsreis langs verschillende stijlen van fotografie. De onderwerpen zijn landschapsfotografie, architectuur en HDR, portret fotografie en flitsen. De macro fotografie en avond- en nachtfotografie zijn deels praktijk en theorie. Ook laten we ons inspireren door andere fotografen.

De cursus is op 5 donderdagavonden in De Botterwerf in Huizen en een praktijk dagdeel elders. De eerste avond is op 21 september.

De cursus sluit goed aan op de cursus ‘van vakantiekiek naar mooie foto’. De cursus is ook voor fotografen die voldoende basiskennis hebben van diafragma, sluitertijd en ISO. De cursus is niet alleen voor mensen met een spiegelreflex, maar ook voor systeemcamera’s en compact camera’s.

Je krijgt na elke cursusavond opdrachten mee naar huis waarmee je de theorie in praktijk brengt. Het resultaat daarvan bespreken we, waarbij je ook kunt rekenen op persoonlijk advies over jouw foto’s. Het is prettig om een ‘stok-achter-de-deur’ te hebben om te fotograferen.

Begin oktober start de fotocursus ‘van vakantiekiek naar mooie foto’. Liset heeft al vele groepen begeleid. Voor resultaten van cursisten, neem een kijkje op de website.

Informatie Fotografie Via Liset: www.vialiset.nl Aanmelden; stuur een mail naar; info@vialiset.nl

Kosten: Totaal € 99,- inclusief koffie/thee op de lesavonden.

De Botterwerf
Havenstraat 311
1271 GD Huizen

Gepassioneerd fotografe, Liset van den Hoek, geeft een fotocursus van 6 lessen. Het is voor de hobby-fotograaf met een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een compact camera, die je ook op diafragma en sluitertijd kan zetten.

Tijdens de vakantie lopen stoeien met de camera? Op de fotocursus 'van vakantiekiek naar mooie foto' ontdek je je camera spelenderwijs. Op deze cursus leer je om van de automatische stand af te gaan en de mogelijkheden van de camera te benutten . Je gaat experimenteren met diafragma, sluitertijd en ISO. De cursus is op 5 woensdagavonden in de Botterwerf in Huizen en een praktijk dagdeel elders. De eerste avond is op 4 oktober.

Je leert om te kijken naar compositie. Hoe maak je een foto spannend en wat maakt het een goede foto. Hoe werkt mijn camera en wat zijn de mogelijkheden. We gaan langs de knoppen van de camera. Je leert hoe je de achtergrond onscherp krijgt en hoe je beweging op de foto zet. Verder hebben we het over het licht, belichting en kleur gebruik. Je krijgt na elke cursusavond opdrachten mee naar huis waarmee je de theorie in praktijk brengt. Informatie Fotografie Via Liset: www.vialiset.nl Aanmelden; stuur een mail naar; info@vialiset.nl

Kosten: Totaal € 99,- inclusief koffie/thee op de lesavonden.

De Botterwerf
Havenstraat 311
1271 GD Huizen