Feestelijke opening makelaarskantoor Van der Roest-Van Straaten

Op zaterdag 11 februari a.s. is het van 11.00 tot 16.00 uur open huis bij het nieuwe onderkomen van ERA Makelaardij Van der Roest-Van Straaten aan de Meentweg 38 in Huizen. Een feestelijke dag, waarbij wethouder Marlous Verbeek om 12.00 uur het kantoor officieel zal openen.

Wouter van Straaten, eigenaar van het kantoor sinds 2005 en al 22 jaar werkzaam in de makelaardij, is blij met het nieuwe onderkomen. “Het voelt alsof je een huiskamer binnenstapt en dat is precies wat we willen, want daar gaat het in onze markt om: zorgen dat mensen zich ergens thuis voelen.” Daarvoor hanteert de makelaar een persoonlijke aanpak, waarbij op een no nonsens manier oprecht met de klant wordt meegedacht om samen tot een mooie deal te komen.

Om de klanten optimaal te kunnen bedienen versterkt Daniëlle van Deutekom sinds november dit kantoor als commercieel medewerkster. Zij kent veel mensen in Huizen aangezien ze eigenaresse is geweest van kinderkledingzaak Rascal & Co en nog steeds zeer actief is als raadslid voor het CDA. “Het aan elkaar verbinden van mensen is iets wat ik graag doe. En dat doe ik met alle liefde vanuit deze mooie nieuwe plek.”

Komende zaterdag hebben de ERA makelaars hun open huizen dag en dat leek Wouter en Daniëlle een mooi moment om ook hun nieuwe huis open te stellen: “Iedereen is dus van harte welkom op deze feestelijke dag!”