CDA Huizen actief bij Voor Anker

CDA Huizen was ook dit jaar voor NLdoet - een initiatief van het Oranje Fonds – actief. Dit jaar had CDA Huizen zich aangemeld voor de activiteiten van Voor Anker. Op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart zijn duizenden vrijwilligers in Nederland aan de slag vanwege NLdoet.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van de samenleving en CDA Huizen wil daarom graag NLdoet steunen. Een mooi gebaar om te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Lentegevoel in de tuin van Voor Anker
Zo vlak na de winter kan de binnentuin en entree van Voor Anker wel wat kleur gebruiken. ´s Morgens hebben diverse fractieleden samen met de wethouder bloembakken gevuld. Het weer werkte in ieder geval mee en zorgde met de zon voor een heerlijk lentegevoel. De binnentuin ziet er weer prachtig uit en ook de entree heeft een vrolijke uitstraling.

Rondrijden door Huizen en omgeving
Voor het middagprogramma stond er een ander item op het programma. 16 bewoners stapte bij de CDA´ers in de auto voor een ritje door Huizen en het Gooi. De bewoners die niet vaak buiten komen hebben genoten van de omgeving. Waar de één een tochtje door Huizen maakte, zijn anderen naar lage Vuursche gereden of richting het veerpontje bij Eemnes.

De bewoners hebben genoten van de diverse ritjes en konden hier veel over vertellen. Na afloop van de rit is er onder het genot van een advocaatje nog nagepraat over de reis. Kijkend op de fleurige bloembakken in de binnentuin werd er teruggeblikt op een mooie dag.