BBQ-en en waterspektakel in de Oostermeent

BBQ-en en waterspektakel in de Oostermeent op zaterdag 22 augustus vanaf 15.00 uur

Het word een festijn waar de klanten van winkelcentrum de Oostermeent op een leuke manier een gezellige middag en avond kunnen meemaken. Er is een heel spektakel in de haven waar over het water gelopen kan worden in grote ballen maar ook het succesvolle Flyboarden is aanwezig. Reyn’s boten is aanwezig met het nieuwste op watersport gebied. De nieuwste rage heet ‘suppen’ en betekend Standing Up Peddeling! Ook hier kunt u aan deelnemen en kijken of u deze tak van sport wilt gaan beoefenen.

Wil je ook het ultieme watersportgevoel ontdekken? Kom dan naar de Oostermeent en geef je op om mee te kunnen doen, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, vol = vol! Aanmelden via management@winkelcentrumoostermeent.nl Natuurlijk worden de allerkleinsten niet vergeten en zijn er ook voor hun activiteiten Een springkussen, waterbak met bootjes en een suikerspin staan klaar!

Spaarkaartenactie en de BBQ
Op zaterdag is ook het einde van een leuke actie. Door mee te sparen in de maand augustus met de spaarkaartenactie en daardoor een volle spaarkaart te verkrijgen, heeft u als klant recht op 1 consumptie tijdens de BBQ. Dit kan o.a. een hamburger, een satéstokje, vis spiesje of een drankje zijn. Uiteraard kan de klant ook gewoon betalen tegen een gereduceerd tarief.

Bijna alle winkels doen mee aan de zegelactie en bij besteding van € 5,- ontvangt de klant een zegel, bij 24 zegels is de kaart vol die u in kunt leveren bij een aantal winkels die vermeld staan op de spaarkaart. Des te meer volle spaarkaarten des te meer gratis consumpties. De BBQ begint vanaf 17.00 uur op het centrale plein waar de tafels voor u gedekt staan.

Bron: 6FM