Henk Westbroek te gast bij 24 Uur Scherp de Zeis - Radio 6FM

24 uur lang Bruisend Nederpop tijdens een megalange marathon-uitzending van Scherp de Zeis!

Op donderdag 8 december wordt er van 00.00 t/m 00.00 uur enkel Bruisend Nederpop uitgezonden via de verschillende uitzendkanalen van Radio 6FM. Kort samengevat: een Scherp de Zeis-uitzending in een XXL-uitvoering, natuurlijk aangevuld met een aantal bijzondere extra’s.

Bruisend Nederpop
De gehele dag hoor je het beste uit eigen land voorbij komen: bandjes, singer- songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Armin van Buuren en van Doe Maar tot Kensington.

Typisch Scherp de Zeis
Vaste Scherp de Zeis-items keren ook tijdens deze marathon-uitzending meerdere malen terug: het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek heeft ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, wordt er cultureel nieuws uit eigen land behandeld. SdZ is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend wordt een bekend nummer door een andere artiest nét wat anders gezongen.

Kroonjuweel
Elk uur staat er een bepaalde artiest(e)/band uit eigen land centraal. Er worden vier nummers van die artiest/band gedraaid, aangevuld met een kleine biografie.

Henk Westbroek
Tijdens de marathon-uitzending zal Henk Westbroek te gast zijn in de Radio 6FM studio. Hoe laat Westbroek aanschuift is niet bekend.

Jouw favoriete muziek uit eigen land
Tijdens deze marathon-uitzending gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete nummers uit eigen land van de luisteraars uit Gooi en Eemland. Geef jouw favoriete plaat door en wie weet wordt het nummer gedraaid tijdens 24 Uur Scherp de Zeis. Geef ook aan waarom juist dit nummer jou raakt.

Geef jouw favoriete nummer uit eigen land door via de mail: scherpdezeis@6fm.nl, Facebook: Scherp de Zeis 6FM of via Twitter: @scherpdezeis6FM .